Sinds het jaar 2000 werk ik als natuurgeneeskundige, vanaf 2006 heb ik mijn eigen praktijk als Elph-coach-therapeute. Vele jaren heb ik verschillende gezondheidsklachten gehad. Na tal van reguliere en alternatieve artsen geraadpleegd te hebben, werd ik me ervan bewust zelf de verantwoordelijkheid te moeten nemen over hoe ik me kan voelen.

Na 20 jaar werken in de reguliere gezondheidszorg ben ik nu 17 jaar zelfstandig werkzaam in de alternatieve natuurgeneeswijze.

Een weg van meerdere opleidingen leidde me naar Mhaádeii. Zij heeft mij persoonlijk begeleid en me laten ervaren om vanuit waarachtigheid te kunnen leven. Zij wist mij op zo’n manier te confronteren, dat ik mij van mijn levenssituaties en uitdagingen bewust werd en zij me leerde op een andere manier de situaties te benaderen en aan te gaan.

Ik heb nu begrip voor mijn zwakke kanten en respect ontwikkeld voor mijn sterke kanten. Zo kwam ik meer en meer tot mijn kern, wie ik werkelijk ben. Hierdoor is mijn bewustzijn van mijn eigen liefde hersteld. Dit openbaarde zich door:

  • een sterke afname van hoofdpijnen
  • geen voedingsintolerantie meer
  • geen chronische vermoeidheid meer
  • afname van angsten en onzekerheden
  • veel meer vitaliteit.
    Creativiteit
    Meer levens vreugde, medegevoel, zachtheid.

jels