Het Elph-project is door Mhaádeii ontwikkeld en omvat het Elph-systeem, de Elph-therapie en de Elph-energie.

Mhaádeii is een vrouw, die in haar leven met obstakels en moeilijkheden geconfronteerd is. Die tot uiting kwamen door hevige hoofdpijn, maagzweren en woedeaanvallen. Gedwongen door de situatie moest ze in rust en stilte gaan. Hierdoor kwam ze tot de ontdekking, dat haar leven bestond uit hard werken, wensvervulling, betekenis en succes te willen hebben.

rose bloem

Door alles op te geven, is de verbinding naar het centrum van haar hart hersteld. Daardoor werd ze zich bewust van haar eigen scheppende kracht, wat zuivere liefde is. In een tijdsbestek van 5 jaar werd bij haar een transformatieproces in gang gezet. Er ontstond een diepgaande therapievorm: de Elph-therapie.
Met behulp van deze therapie is een diagnostiek ontwikkeld, die lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele belastingen en symptomen zichtbaar maakt, die hun oorsprong vinden in karmische oorzaken.

De betekenis van de naam Mhaádeii is, dat zij zich door haar eigen innerlijke kracht de voltooiingsprincipes eigen gemaakt heeft. Deze principes kunnen zich ook ontwikkelen bij de mensen door de behandelingen en het volgen van de Mhaádeii levensschool.

Mhaádeii is de trillingsnaam voor de zuivere liefde uit de scheppingsbron.  Zij heeft alle spirituele ontwikkelingsniveaus ervaren, die in een menselijk lichaam mogelijk zijn.

Voor meer informatie kun je haar website bezoeken.